017 - ιζ΄ ΕΚΠ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: ΟΙ ΙΠΠΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ


«ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ , ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΡΑ, ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΚΝΙΣΟΥΜΕ .....» Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ ΘΕΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΟΙ ΙΠΠΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ , ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΪΚΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ,ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΙΧΩΡ , ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΞΗΣ. ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΕΚΑΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ιζ΄ (17η) ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ: ΗΛΙΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ , ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ. ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ, ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΜΗ ΚΑΛΑ ΕΞΗΓΗΜΕΝΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΝΗΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ .




Ο Τηλέμαχος, ηθοποιός με ένδοξο παρελθόν και αβέβαιο μέλλον, εγκαταλείπει στα πενήντα του την Αθήνα για να γλυτώσει από τις τράπεζες. Με την βοήθεια του Μπάμπη του 'Φου', βρίσκει καταφύγιο σ' ένα ερημωμένο κάστρο στην καρδιά της Μεσσηνίας. Μοναδικοί κάτοικοι εκεί είναι δύο αδέρφια που δε μιλιούνται και μια ανιψιά που τους βαρέθηκε κι έφυγε, η... Δημοκρατία. Ο Τηλέμαχος την συναντάει τυχαία και θα μαγευτεί. Λίγο τα σιρόπια του γιατρού για τα πνευμόνια του που έχουν γίνει ορυχείο, λίγο τα τσίπουρα, λίγο οι 'απαγορευμένες ουσίες' του Μπάμπη... οι θεοί βάζουν το χέρι τους κι η Δημοκρατία επιστρέφει στον τόπο της!

Ο δημοφιλής κωμικός Νίκος Καλογερόπουλος γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μια σουρεαλιστική και αλληγορική κωμωδία με πολιτικές προεκτάσεις αλλά και αναφορές στου μύθους της αρχαιότητας.

» Νίκος Καλογερόπουλος
» Ιουλία Καλογρίδη
» Ηλίας Λογοθέτης
» Γιώργος Κιμούλης
» Τάκης Σπυριδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...